Waarom Wellness Asian Beauty

Wellness Asian Beauty - Treatwell - Top Rated Salon 2017

Met dank aan iedereen die een beoordeling heeft achtergelaten bij Treatwell. Dit heeft er voor gezorgd dat Wellness Asian Beauty ENIGSTE salon op Voorne-Putten als Treatwell - Top Rated Salon 2017 is genoteerd.

Maak een afspraak en ervaar wat dit voor je kan betekenen.

Wat Wellness Asian Beauty uniek maakt is de aandacht voor de persoon. Ieder mens is anders.
Vergelijk het even met een brood: Een brood van de ambachtelijke bakker is anders en smaakt beter dan een brood uit de brood fabriek. Een mens is heel anders dan een stuk deeg dat gekneed moet worden tot een brood. 
Evenmin
is Welness Asian Beauty een massage fabriek, waar ieder mens als een stuk deeg wordt behandeld.

Ieder mens verdient persoonlijke aandacht / behandeling om "goed in zijn vel" te komen zitten. Een ontspanning massage is voor iemand met een getraind lichaam heel anders dan voor iemand die weinig aan training ondergaat.

In Indonesiƫ zeggen we ook "Hoe kun je van een ander houden als je niet eerst van jezelf houd". Laat mij dat vertalen. Iemand die constant in een verkeerde houding zit, of gebukt gaat onder stress krijgt vroeg of laat last van pijnklachten (zijn of haar lichaam laat de alarmbel(len) rinkelen). Iemand die pijn heeft wordt vaak humeurig en is daarmee niet prettig in de omgang voor anderen. Je zult dus eerst wat aan jezelf moeten doen om ook voor andere weer prettig in de omgang te worden.

In Azie maken we gebruik van  gevoel om de ander te laten stralen. Soms ook met het wegnemen van kleinen ontevredenheden. zoals rimpels, onjuist gevormde of onopvallende wenkbrauwen en ga zo maar door. Alles echter wel op een natuurlijk manier zonder gebruik te maken van kunstgrepen en ook een absoluut minimum aan apparaten.

Invulling gevend aan de naam
Wellness Asian Beauty stellen wij graag alles in het werk om de medemens te laten stralen.


Wellness

Middels de diverse soorten massages zijn we in staat een ieder goed in zijn "vel" te laten zitten. Welzijn is de basis voor alles.
Iemand die goed in zijn "vel" zit, wordt automatisch al een stuk mooier.

Asian

Indonesische -, maar ook andere Aziatische technieken worden gebruikt om invulling te geven aan Wellness & Beauty. Dat kan o.a. door het gebruik van bamboe, maar ook door cupping.

Beauty

Aanvullende behandelingen kunnen worden gegeven om er voor te zorgen dat naast innerlijke schoonheid ook de uiterlijke schoonheid die aandacht krijgt welke gewenst is. Dit kan in de vorm van een facelift massage, maar ook door het epileren en/of verven van wenkbrauwen, welke de gezichts uitdrukking / uitstraling ten goede komen.

Apart noemen we graag nog even de Zwangerschap massage.

Een vrouw die zwanger is heeft vaak in deze periode een aparte uitstraling die eveneens vaak wordt getergd door bijkomende pijnen en vermoeidheden die het zwanger zijn minder prettig maken.

De zwangerschap massage houd rekening met de vrouw en het ongeboren kind. De vrouw wordt gemasseerd in een houding die door haar als prettig wordt ervaren met aandacht voor speciaal die plekken welke pijnlijk en/of vermoeid zijn en NIMMER zal het ongeboren kind hierbij een risico lopen. Duidelijk mag zijn, dat juist bij deze behandeling "het gevoel" van het grootste belang is.