Over Wellness Asian Beauty

Even voorstellen

Eigenaresse Firly van Wellness Asian Beauty in Hellevoetsluis
Mijn naam is Firly Verschoor en ik ben in 1975 in Indonesië geboren en opgegroeid. Traditie, saamhorigheid en gastvrijheid maken deel uit van dagelijkse leven in Indonesië. In 1995 ben ik met Jan getrouwd, naar Nederland gekomen en sindsdien ben ik hier woonachtig. Samen hebben we inmiddels twee prachtige dochters. Ik heb gewerkt op verschillende plaatsen variërend van catering, eigen zaak in de vorm van een kantoorboekhandel en diverse administratieve banen. Door de jaren heen ben ik meerdere malen in contact gekomen met de "Nederlandse" vorm van massage en heb ik mogen concluderen dat dit ver staat van de (veel) intensievere vorm van massage zoals die in Indonesië wordt gegeven.

“De genezende kracht van de aanraking”


Massage (of zoals dat in Indonesië "Pitjit" heet) is altijd een deel van mijn leven geweest. Bij ons in Indonesië krijg je van baby af aan al massage. Mijn oma gaf me pakkingen met kruiden (Lulur) en kruiden drank (Jamu) om je niet alleen maar aan de buitenkant te verzorgen maar ook innerlijk. Toen ik nog klein was liep ik al met mijn voetjes op de rug en benen van mijn opa, zo gaf ik van klein af aan al massage aan ouderen. Vanuit de Indonesische cultuur vindt ik het leuk om met mensen om te gaan.
Omdat de "Nederlandse" vorm van massage mij geen voldoening gaf en ik mij van oudsher al graag in de massage heb willen verdiepen heb ik vervolgens allerlei soorten massage opleidingen gevolgd om mij aan de Nederlandse maatstaven te conformeren.
Sinds 2013 ben ik officieel een gediplomeerd wellness masseuse.
Met plezier blijf ik mij verder verdiepen in de vele vormen van massage, om die vormen ook gaandeweg aan de door mij gegeven behandelingen toe te kunnen voegen. Behalve wellness masseuse ben ik inmiddels ook een gediplomeerd schoonheid specialiste. Dit laatste omdat een goed uiterlijk ook kan bijdragen aan een goed gevoel en zodoende kan ik een totaal "Wellness" pakket bieden.
Ook al geniet de Aziatische vorm van massage meer en meer bekendheid in Nederland, nog steeds leeft de opvatting (jammer genoeg) dat massage altijd min of meer erotisch getint is. Sommige massage behandelingen worden gegeven op de blote huid o.a. omdat er olie bij wordt gebruikt. Dat wil nog niet zeggen dat het daarom een erotische behandeling is.
Maar voor alle duidelijkheid vermeld ik hier daarom, dat ik GEEN erotische massage geef.