Stoel massage

Stoel massage of beter gezegd de "Thaise Yoga Stoel massage" zoals die door mij wordt gegeven heeft een ontspannende maar bovenal ook een rivaliserende werking. Waar hoor je het niet "Druk, druk, druk", "Geen tijd", "Ik wou dat ik eens een momentje voor mijzelf had, even helemaal niets". Herkenbare woorden waar deze massage invulling aan geeft. De dagelijkse druk en belasting gaan zich vaak uiten in lichamelijke klachten als rug-, nek en schouderklachten, chronische hoofdpijn, vermoeidheid en RSI (muisarm).
Deze stoelmassage is daarom vooral geschikt voor mensen die vaak lang in dezelfde (vaak verkeerde) houding zitten, waardoor er spierspanningen ontstaan die zich vaak in bovenstaande klachten (gaan) uiten. De stoelmassage wordt gegeven op een speciale massage stoel. Deze stoel ondersteund het lichaam totaal, zodat men zich (zelfs zittend) totaal kan ontspannen. Omdat deze massage wordt gegeven met de kleding aan kan de behandeling ook makkelijk op locatie worden gegeven bijvoorbeeld op kantoor.

VOOR BEDRIJVEN:

Deze behandeling is goed binnen bedrijven te geven als een preventieve behandeling die (veel) erger kan voorkomen. Het mooie daarbij is dat als onderdeel van de ARBO de kosten veelal gedeclareerd kunnen worden bij de verzekering (vooraf informeren). Buiten het feit dat de kosten veelal vergoed worden kan het langdurig verzuim van de werknemer voorkomen. Dit laatste overtreft de behandelingskosten sowieso vele malen.

Een massage is om verschillende redenen een goed idee:
- Om medewerkers fit te houden
- Om stressklachten te reduceren
- Als beloning voor het behalen van een doelstelling
- Als motivatie tijdens een piekperiode op het werk
- Als klantenmagneet op een beurs of evenement

En 
"Voorkomen is nog altijd veel beter dan genezen."